05 May 2014

Hjelp oss å utvikle bedre app'er!

TAG CLOUD har til hensikt å øke interessen for kultur. Prosjektet handler om utvikling av personlige, kulturelle opplevelser på smarttelefon, nettbrett eller PC. TAG CLOUD vil gi mulighet til å tilpasse kulturell informasjon til det som brukeren liker best. Det vil gi mulighet til å bruke forskjellige digitale grensesnitt til informasjon, for eks. utvidet virkelighet og spill. TAG CLOUD vil også tilby brukerne å delta i utforming av sine egne kulturopplevelser.

TAG CLOUD er ikke Facebook, Twitter eller Instagram, men vil ha noe av de samme elementene i seg. Brukeren skal være aktiv å formidle kulturelle erfaringer, skape og dele informasjon om gjenstander og steder.

For å kunne utvikle app'er og tjenester som er lette å bruke og som oppleves nyttige og spennende, ønsker TAG CLOUD å få tilbakemedling fra brukere. Før vi deler app'ene via markedet, for eks. Google Play eller Appstore, ønsker vi å rekruttere noen testbrukere for utprøving. Har du lyst å bli en testbruker?


Hva innebærer det å være testbruker?

Du vil motta informasjon når en ny app eller en ny versjon blir tilgjengelig. Du vil også motta en lenke for å laste ned app'en. Deretter vil vi be deg å fylle ut et evalueringskjemaOm du ønsker det, vil vi også kontakte deg per telefon for et intervju. Din tilbakemelding skal brukes for å forbedre app'ene.

Deltakelse er frivillig og uforpliktende. Du kan trekke deg når du vil!

Ved å delta støtter du forskning. TAG CLOUD vil også gi deg mulighet til å oppleve kultur i dine omgivelser på nye måter.

Navn på deltakere skal ikke offentliggjøres.

Deltakere anonymiseres. Det betyr at vi ikke vil beholde ditt navn sammen med dine svar. TAG CLOUD vil heller ikke publisere noe informasjon som gjør det mulig å identifisere deg.
Merk at dersom du deler informasjon på sosiale media via TAG CLOUD, vil informasjon vil tilgjengelig på disse media som annen informasjon som du selv publiserer.


Hvordan kan du bli testbruker?

Send epost med tittel "TAG CLOUD start testbruker" til Jacqueline Floch. Skriv gjerne litt om deg selv og om din motivasjon for å delta. Husk å fortelle oss om du bruker Android eller iOS.


Hvordan kan du trekke seg?

Send epost med tittel "TAG CLOUD stopp testbruker" til Jacqueline FlochSkriv gjerne om hvorfor du trekker deg.


Hvilke app'er er tilgjengelige?

TAG CLOUD utvikler flere app'er. Noen blir først tigjengelige på Android, andre på iOS. Følgende app'er er nå tilgjengelige:
  • stedr er en app for å oppdage digitale fortellinger knyttet til stedene rundt deg. Hvem som helst kan opprette og dele nye steder og nye fortellinger. stedr er tilgjengelig for Android (2.2 og nyere).

No comments:

Post a Comment